Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Ah er zijn alweer 2 weken voorbij van januari, van 2018. Time flies! Ik heb al teruggeblikt op 2017 dus nu is het tijd om te kijken wat 2018 gaat brengen. Er staat nog niet veel vast, maar dat komt nog wel. Plannen is wel al iets waar ik mee bezig ben, in ieder geval voor 1 droomreis: USA. Er zijn ontzettend veel steden en delen van het land die ik wil ontdekken (daarover in een latere blog meer). Voor nu ben ik aan het kijken voor een rondreis aan de westkust.

Rondreis USA West
For the record: ik ben nog niet eerder op reis geweest buiten Europa. Dat staat dus sowieso al een tijdje op de wishlist en daarmee de USA als eerste bestemming. Samen met mijn zus ben ik afgelopen jaar gaan kijken wat dan de mogelijkheden waren en waar we beide naar toe willen. De keuze viel eigenlijk al snel op de westkust en daar zijn we nu druk voor aan het plannen. We willen graag een combinatie van steden en natuurlijk de geweldige natuur. Dat is tenslotte wat de westkust zo enorm gevarieerd maakt. Voor nu staat er het volgende op het programma: Los Angeles, San Francisco, Death Valley, Yosemite Park, Las Vegas, Grand Canyon, Bryce Canyon, en nog meer. Zodra alles wat verder vast ligt kom ik er hier op de blog zeker op terug.

En verder?
Verder zijn de plannen nog minder duidelijk. Waarschijnlijk zit er in ieder geval nog wel een city trip in. Tips zijn altijd welkom (hoewel er ook nog genoeg op mijn bucket list staat). Een vriendin van mij is onlangs (van Londen) naar Edinburgh verhuisd, dus Schotland is een goede mogelijkheid. Ik laat me verder nog even verrassen!

Hebben jullie je reisplannen al klaar liggen voor dit jaar?

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *