Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Een bucket list is ontzettend leuk om bij te houden. Iedereen heeft toch wel een stad of land waar ze écht nog eens heen willen? Bij staat Australië in zijn algemeen heel hoog. En ook aan steden specifiek ontbreekt het niet op mijn bucket list (hallo New York, New Orleans & Los Angeles!). Daar tegenover staan al flink wat trips die ik heb kunnen afstrepen. Op mijn Europa bucket list stond bijvoorbeel Schotland al erg lang. In 2015 heb ik dan eindelijk doorgepakt en Glasgow en Edinburgh bezocht. De reizen zelf zijn super gaaf natuurlijk, maar de herinneringen die erbij horen nóg beter.

Op mijn Pinterest board “Been there, Done that” verzamel ik de welbekende foto’s met teksten van de bucketlist lijsten. Denk aan bijvoorbeeld experiences als “Try Pasta in Italië”, “Travel Abroad with my Best Friend” en “Visit the Vatican”. Houden jullie ook zo’n lijstje bij? Ik vind het super leuk om er af en toe doorheen te scrollen en herinneringen op te halen! Een aantal van mijn favorieten deel ik vandaag op de blog.De eerste keer dat ik naar Londen ging was samen met mijn beste vriendin in 2011.

De beste die ik geproefd heb waren toch wel van Godiva in Brugge.

Oh een crêpe met citroen en poedersuiker. Hmmm….brengt me gelijk weer terug naar Parijs!

In 2015 ben ik voor het eerst (ahum) naar een Duitse kerstmarkt geweest, namelijk in Keulen. Super gezellig.

Ik ben niet iemand van de strandvakanties, maar geef me een goed boek en ik kan prima een dag aan het strand vertoeven.