Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Choccywoccydoodah

Vorig jaar heb ik al eens geschreven over de winkel van Choccywoccydoodah in Londen. Het blijft geweldig om daar binnen te kijken met de vele chocoladewerken die ze hebben staan. In december ben ik er weer geweest en echt waar, het verveeld absoluut niet. Naast de winkel in Londen ben ik ook in de winkel in Brighton geweest: net zo top! In de winkels kun je niet alleen maar rondkijken en kopen, ze hebben ze ook nog een café bij. Hmmmmmmm.

Bar du Chocolate, de cafés van Choccywoccydoodah, zijn vaak vrij druk. Althans op de tijdn dat je meestal wilt gaan (halverwege de middag, en dan voornamelijk tijdens vakanties en in de weekenden). Echter als je het een beetje goed timed heb je al vrij snel een plekje. Wij gingen rond 3 uur en waren net voor de drukte uit. Als je dan eenmaal een plekje hebt bemachtigd dan komt het moeilijkste van allemaal. Juist, een keuze maken. Al het lekkers wat je namelijk van Choccywoccydoodah gewend bent komt hier namelijk langs: warme chocolademelk, taart, brownies,…en nog zoveel meer. De brownie was zo, zo lekker (alleen ontzettend machtig), net als de warme chocolademelk. Mocht je een punt taart willen proberen, ik raad hem aan om te delen, want ze zijn echt enorm!

Choccywoccydoodah