Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Amsterdam
Amsterdam een drukke stad met ontzettend veel toeristen? Ja zeker. Ik werk in hartje Amsterdam en weet er alles van. Als ik einde van de dag vertrek uit het werk is de stad overspoelt met selfie-makende toeristen. Nou werk ik in een hotel, dus eh ja ze betalen ook wel een beetje mee aan mijn loon. Dat wil alleen niet zeggen dat ik liever de rustigere stukjes van Amsterdam op zoek. Of ik geniet van de binnenstad van Amsterdam op de momenten dat het nog wat stiller is!

Amsterdam

Onderweg naar mijn werk pak ik normaal gesproken de metro van Amsterdam Amstel naar de Nieuwmarkt (hartje Amsterdam). Maar wat is er nou lekkerder dan even de rustige(re) stad in je op te nemen voor een drukke werkdag? Ik loop dan ook regelmatig van de Wibautstraat de stad verder in. Lekker genieten van het uitzicht van de grachten, de Nationale Opera op het Waterlooplein en nu in het voorjaar de prachtige bloeiende bloemen. Echt heerlijk om dan even van de stad te genieten tijdens een wandeling. Dus de volgende keer dat je in Amsterdam bent kan ik het echt aanraden om je wekker iets eerder te zetten (een uurtje of 8) om te genieten van de stad! (Natuurlijk scheuren de auto’s nog altijd voorbij, het blijft wel Amsterdam 😉 )

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.