Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Custom Jewels

It has been so much fun to read everyone’s comments from the give-a-way. Lovely comments and such a variety of bracelets you would like to have. But in the end there can only be one winner…. Congratulations Nathalie Lamers! For everyone who didn’t win, you can of course get one of the bracelets on the website of Custom Jewels.