Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

CologneI’ll be spending my weekend in Cologne! I’m super excited as I have never been there before. We’ll be strolling around the Christmas market and visiting the cathedral for sure, but if you have any other must-visits, please let me know. Of course I will blog about it here afterwards, but I will do my best to update Instagram and Facebook during the weekend. So make sure to follow for some sneak peeks during my city trip.