Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Ontbijt hotspots in Londen

Buiten de deur ontbijten is helemaal van nu. Mijn hometown Amsterdam heeft hier perfecte plekjes voor en ook in Londen zijn ze in overvloed te vinden. Er zijn echt zoveel ontbijt hotspots in Londen, het is moeilijk een keuze te maken. Toen ik in December in Londen was verbleef ik bij een vriendin thuis dus daar hebben we in eerste instantie vaak ontbeten, maar nieuwschierig als ik was wilde ik toch ook nog nieuwe ontbijt hotspots in Londen ontdekken. Ik heb er twee leuke tips aan overgehouden voor jullie!

The Good Life Eatery heeft twee verschillende locaties in Londen en is echt een aanrader als je fan bent van “hip & healthy”. Op het menu staan verschillende breakfast items als acai bowls, wafels en havermout. Je kunt dit heerlijk combineren met de raw juices die ze hebben. Ik heb zelf voor de granola bowl (heaven!) gekozen met de lucky 7 juice.

Ontbijt hotspots in Londen

Muriel’s kitchen is de tweede ontbijt hotspot in Londen die ik aan jullie wil voorstellen. Eigenlijk wilden we eerst naar de Breakfast Club maar de wachtrij was toch echt wat te lang. Gelukkig zat dit om de hoek (in Soho waar sowieso super veel leuke tentjes zitten). Als je er binnen stapt heb je het idee alsof je bij een farm binnen komt: veel hout en planten en ook heel veel gezelligheid. Ze hebben zelfs 1 tafeltje met schommelstoeltjes! Het menu is net wat toegankelijker voor iedereen dan The Good Life Eatery, maar alles komt wel met een leuke twist waardoor het niet standaard of saai is. Wij bestelden hier toast met avocado, tomaat, halloumi en gepocheerde eieren. Echt top!

Ontbijt hotspots in Londen