2018…Let’s go!

Ah er zijn alweer 2 weken voorbij van januari, van 2018. Time flies! Ik heb al teruggeblikt op 2017 dus nu is het tijd om te kijken wat 2018 gaat brengen. Er staat nog niet veel vast, maar dat komt nog wel. Plannen is wel al iets waar ik mee bezig ben, in ieder geval voor 1 droomreis: USA. Er zijn ontzettend veel steden en delen van het land die ik wil ontdekken (daarover in een latere blog meer). Voor nu ben ik aan het kijken voor een rondreis aan de westkust.

Rondreis USA West
For the record: ik ben nog niet eerder op reis geweest buiten Europa. Dat staat dus sowieso al een tijdje op de wishlist en daarmee de USA als eerste bestemming. Samen met mijn zus ben ik afgelopen jaar gaan kijken wat dan de mogelijkheden waren en waar we beide naar toe willen. De keuze viel eigenlijk al snel op de westkust en daar zijn we nu druk voor aan het plannen. We willen graag een combinatie van steden en natuurlijk de geweldige natuur. Dat is tenslotte wat de westkust zo enorm gevarieerd maakt. Voor nu staat er het volgende op het programma: Los Angeles, San Francisco, Death Valley, Yosemite Park, Las Vegas, Grand Canyon, Bryce Canyon, en nog meer. Zodra alles wat verder vast ligt kom ik er hier op de blog zeker op terug.

En verder?
Verder zijn de plannen nog minder duidelijk. Waarschijnlijk zit er in ieder geval nog wel een city trip in. Tips zijn altijd welkom (hoewel er ook nog genoeg op mijn bucket list staat). Een vriendin van mij is onlangs (van Londen) naar Edinburgh verhuisd, dus Schotland is een goede mogelijkheid. Ik laat me verder nog even verrassen!

Hebben jullie je reisplannen al klaar liggen voor dit jaar?

Vorige post
Volgende post

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.