Terugblikken op 2018 & plannen voor 2019

Waarschijnlijk nogal cliché om te zeggen rond deze tijd van het jaar: maar de tijd vliegt echt. Ik kan niet geloven dat het over een week al 2019 is! 2018 is wel echt een goed jaar geweest voor mij. Het is voor mij het jaar waar ik mijn vriend in leerde kennen én met hem ben gaan samen wonen. Maar ook op het reisvlak heb ik ook een top jaar gehad en er staat voor 2019 ook al een toffe reis op de planning.

2018

In 2018 ben ik 3x weg geweest waarvan een weekendje Lyon de eerste was. Het is dat mijn vriend een voucher had gewonnen voor een verblij in Lyon anders had ik niet snel over deze stad nagedacht, maar het is echt een toppertje. Voor een lang weekend in het voorjaar/zomer, lekker slenteren langs het water, terrasje pakken, weg dromen bij veel te duren winkels en cultuur snuiven in het oude stadsgedeelte.

Lyon

In de zomer ben ik ook nog een paar dagen naar L’Estartit in Spanje geweest. Het was een heerlijke manier om even volledig tot rust te komen na een zeer drukke periode op het werk. We hebben 4 dagen aan het strand en het zwembad gelegen: heerlijk!

Als klap op de vuurpijl ben ik dit jaar ook nog naar Amerika geweest; een west coast road trip van 2 weken. Dit was een reis die al lang op mijn bucketlist stond en ben zo blij deze gemaakt te kunnen hebben. Mijn highlights waren San Francisco en Bryce Canyon, maar we hebben zoveel moois gezien dat het ook wel lastig kiezen is.

2019

Over bucket lists gesproken, een andere reis die hier al lang op staat is Kroatië. In juni ga ik voor het eerst die kant op. We vliegen op Pula en twee weken later vliegen we terug vanuit Dubrovnik. Waar we exact gaan overnachten weten we nog niet helemaal. In ieder geval gaan we naar de Plitvice Meren, willen we overnachten op 1 van de vele eilanden en Dubrovnik en Split bezoeken. Als iemand nog tips heeft: die zijn altijd welkom.

Iedereen hele fijne feestdagen toegewenst en alvast een heel gelukkig 2019!

Vorige post
Volgende post

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.