Over mij

Grand Canyon

Arlette Writes

Arlette Writes is mijn creatieve platform waar ik alles kwijt kan over mijn reizen en de leuke restaurants die ik ontdek. Ik deel hier graag mijn toffe bevindingen en de plekken waarvan ik overtuigd ben dat jullie die ook erg leuk gaan vinden! Ik schrijf dan ook vooral in 2 categorieĆ«n, namelijk “Travel” & “Food & Drinks”.

Reizen

Ik ontdek ontzettend graag ons eigen land en al het moois in Europa eromheen. Je kunt mij dol gelukkig maken met een leuke stedentrip, maar ook zeker met een mooie roadtrip om meer van het land zelf te zien. Zolang er maar wel wat te doen is! Je hoeft van mij niet te verwachten dat ik 3 weken lang alleen maar op het strand ga liggen šŸ˜‰ In 2018 ben ik voor het eerst een verdere reis gaan maken. Dit was naar de westkust van Amerika. Ook dit beviel ontzettend goed en hoop dan nog meer avonturen te kunnen toevoegen aan het lijstje die ik dan weer met jullie kan delen.

Food & Drinks

Naast “wanderluster” ben ik ook zeker een foodie. Een groot voordeel van werken (en vroeger wonen) in Amsterdam is dat er altijd wel wat nieuws uit te proberen is. Ook in andere steden probeer ik graag nieuwe dingen uit. In het buitenland wil ik toch ook altijd wel graag lokale gerechten proberen. Zo vind ik altijd genoeg leuke tips om met jullie te delen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.