Srprs.me trip geboekt!

Srprse.me

Update: Inmiddels zijn we terug en je kunt hier alles over de reis vinden.

Alles uit handen geven: De vlucht, het plannen, de bestemming. Alles wordt voor je geregeld, maar invloed uitoefenen kan je ook niet (nou niet echt in ieder geval). Nu is het handig om te weten dat ik uitermate planmatig mijn reizen kan regelen. Als de bestemming bekend is lees ik mij in ieder geval goed in. Ik plan niet van dag tot dag wat we gaan doen, maar ik weet wél wat de mogelijkheden zijn. Deze zomer ga ik het helemaal anders doen. Ik heb namelijk een reis geboekt via Srprs.me – You’ll go wherever you’re meant to go.

Srprs.me is een organisatie die voor jou je vakantie boekt en jij komt er pas op het vliegveld (ja echt zo laat pas) achter waar je naartoe gaat. Natuurlijk kun je wel enige invloed uitoefenen want er zit nogal een verschil tussen een city trip aan in hoge noorden of een zonvakantie aan het strand. Het een kan totaal je ding zijn, maar kan je je absoluut niet vinden in het ander. Sprs.me heeft 7 verschillende thema’s + een thema van de maand, waaronder een Broke trip, Road Trip en (Multi)city trip. Voor ieder wat wils dus. Wij hebben de Sunsation Explore geboekt van 9 dagen.

Wat weten we tot nu toe?
Het is dus zeker dat we 9 dagen op vakantie gaan en het is een bestemming binnen Europa. Daarbij komt bij dit thema dat je enkele nachten (in ons geval 4) verblijft in een stad en de overige nachten aan het strand. Verder is het zo bij dit thema dat we in ieder geval, minimaal, een 3 sterren hotel of appartement hebben. En verder? Nou ja dat was het wel zo ongeveer, spannend! Een week van te voren ontvangen we een update over het weer van onze bestemming en op de dag zelf zullen we op het vliegveld onze kraskaart open maken om erachter te komen waar we dan echt heen gaan. Ik houd jullie op de hoogte!

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.