Corner Bakery – Ontbijten in Amsterdam

Corner Bakery

Buiten de deur ontbijten is in het buitenland heel gewoon. Ook in Nederland heeft het inmiddels al lang zijn intrede gedaan. Foto’s van acai bowls, fluffy american pancakes en heerlijke croissants komen vaak genoeg voorbij op mijn Instagram Feed. Maar eerlijk is eerlijk, bij mijzelf blijft het eigenlijk bijna altijd bij mijn eigen ontbijtjes. Niet dat daar veel mis mee is, maar het is toch niet hetzelfde 😉 Onlangs ben ik dan toch eindelijk eens met een vriendin in de stad gaan ontbijten hier in Amsterdam. En ik heb er zéker geen spijt van.

We zijn gaan ontbijten bij Corner Bakery. Het is het zeker waard om even de Facebook pagina van de Corner Bakery te bekijken met al het lekkers wat daar voorbij komt! Op het menu staat onder andere yoghurt met granola, acai bowls, scrambled eggs en pannenkoekjes. Corner Bakery is ook open voor lunch, dus als je een wat grotere eter bent voor het ontbijt dan zijn er ook nog genoeg extra keuzes, zoals een BLT sandwich.

Corner Bakery

Ik besloot voor de acai bowl te gaan van Corner Bakery. Heel eerlijk: ik had nog nooit een acai bowl op, maar wat is dat heerlijk fris zeg. En er zat ontzettend veel vers fruit op. Een goed vullend ontbijt dus. Samen met een kop verse muntthee was het perfect.

Het is dat ik het ook wel erg relaxt vind om gewoon lekker thuis in je pyjama een ontbijtje te maken (havermout, yoghurt of een keer een boterham) en dan op de bank te ploffen (bestaat er al een ontbijtrestaurant waar het oké is om in je pyjama te komen? 😉 ) Toch weet ik zeker dat ik mijzelf nog wel een keer kan overtuigen om andere hotspots voor ontbijt te gaan ontdekken (in Amsterdam). Iemand nog leuke must-visits? Deel ze in de reacties!

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.