Het einde van 2016…

Het is de laatste dag van 2016 en dus hoogtijd om nog even terug te kijken op het jaar. Als je terug kijkt naar alle nieuwsoverzichten dan weet ik niet of je altijd even blij wordt van 2016, maar als ik puur kijk naar de reizen die ik dit jaar heb gemaakt…top jaar! Zowel de reizen in de echte wereld als de conventies en fotoshoots die ik heb gedaan in de cosplay wereld.

Amsterdam
Eind 2015 verhuisde ik naar Amsterdam. Waar ik voorheen niet zoveel met onze hoofdstad had ben ik er nu echt van gaan houden. Er zijn zoveel leuke plekjes en restaurantjes in Amsterdam en er is echt altijd wel wat te doen. Toegegeven, het is áltijd druk in de binnenstad, maar gelukkig zijn er super veel leuke hotspots die buiten het bereik liggen van de toeristen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Corner Bakery of Meatless District?

Londen & Brighton
Sinds begin januari woont er een goede vriendin van mij in Londen, dus had ik een zeer goed excuus om 2x naar deze top stad te gaan in 2016. Ik heb er zelf een half jaar gewoond voor een stage en een stukje van mijn hart is nog altijd achtergebleven in Londen. Het blijft gewoon voelen als thuiskomen. In februari ging ik voor het eerst sinds een lange tijd weer naar Londen en deze maand gelukkig alweer. Het was de eerste keer dat ik Londen in de kerstsfeer zag. Écht een aanrader! We zijn toen ook een dag naar Brighton geweest, maar daar zal ik in het nieuwe jaar zeker nog een blog aan wijden.

Lissabon
Mijn zomervakantie ging dit jaar naar het prachtige (en lekkere) Lissabon. De eerste keer in Portugal en dus ook in Lissabon. Wat een top stad. Helemaal als je een foodie bent moet je echt een keer naar Lissabon toe. Goed weer, vriendelijke mensen, cultuur snuiven, strand, en heel veel goede (en betaalbare) restaurants. True heaven!

Lissabon

Texel
Ik ben ook nog heerlijk een weekendje weg geweest in eigen land naar Texel. Dit was de eerste keer dat ik naar een waddeneiland ben geweest (ahuhm, ja echt). Lekker om uit te waaien en tot rust te komen.

Texel

Conventies
In 2016 ben ik ook bij verschillende Comic Con gerelateerde conventies geweest, namelijk Dutch Comic Con in maart, Amsterdam Comic Con in Augustus en Dutch X-mas Con in December. Het hoogtepunt van de 3 was voor mij wel de conventie in maart. Eerlijk gezegd vond ik Amsterdam Comic Con nogal tegenvallen. Ook al hebben we het gezellig gehad, de organisatie was niet helemaal top. De twee DCC conventies daarentegen waren ontzettend leuk. Beide keren heb ik ook geholpen bij de beurs stand van CustomJewels. Daarnaast ook een toffe shoot gedaan met Dreams Beyond Cosplay en Lightened Skies Cosplay.
En natuurlijk, niet te vergeten, ben ik ook nog naar Elfia Haarzuilens geweest dit jaar. De setting daar is altijd sprookjesachtig. Prachtig om je daar in te wanen en foto’s te maken.

Dreams Beyond Cosplay

Als ik dit allemaal zo terug lees, dan durf ik met zekerheid te zeggen dat 2016 ook weer een mooi jaar was. Iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst, en tot in 2017!

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.