Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Texel

Afgelopen maand ben ik een weekendje naar Texel geweest. Voor mij was dat echt een “bucket list momentje”, want ik was nog nooit op een waddeneiland geweest! Echt super leuk dus om er nu eens te zijn geweest. Veel beter weer konden we eigenlijk niet hebben in het late najaar: zon, zon, en nouja zon dus. Om nog lekker na te genieten van dit weekendje, plaats ik hier nu mijn fotodagboek – uiteraard met een beetje uitleg (waar nodig) over wat we allemaal hebben gedaan.

Texel

Strand! En wat was het lekker rustig overal zo in het naajaar.

Texel

De welbekende vuurtoren van Texel.

Texel

Natuurlijk moest er ook een écht Texels biertje geproefd worden.

Texel

Fietsen is toch wel de leukste manier om het eiland te verkennen.

Texel

De natuur veranderd heel wat rondom het eiland. Het is echt niet alleen maar zand en duinen!

Het weekend in Texel was echt heerlijk: veel gefietst, lekker gegeten en gedronken, en leuke plaatsjes bezocht! Zijn jullie wel al eens op Texel geweest of 1 van de andere waddeneilanden?

Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *