The Avocado Show Keizersgracht

Sinds The Avocado Show opende in Amsterdam is het een grote hit geweest. Recent is er een locatie bijgekomen, namelijk The Avocado Show Keizersgracht. Het toffe is dat ze ook voor diner open zijn waar het eerste restaurant in de Pijp enkel tot 5 uur open is. Hoog tijd om hier eens langs te gaan dus!

Interieur

The Avocado Show Keizersgracht is vrolijk en hip geschilderd in de kleuren pastel groen en roze. Als je het restaurant binnen komt hangt gelijk links aan de muur ook een toffe planten feature met neon lichten die “The Avocado Show” spellen. Het restaurant is gevuld met banken en stoelen en achterin is er ook nog een lounge gedeelte. Is het lekker weer? Dan hebben ze ook nog een fijn terras aan de gracht!

Menu

Van te voren had ik het menu al bekeken, maar dat maakte de keuze eigenlijk niet makkelijker. Er staan zoveel lekkere dingen op! Vooraf hebben wij de nacho mountain besteld. Nacho’s zijn naar mijn idee altijd een goed idee om mee te beginnen.

Vooral het hoofdgerecht was echt lastig om te kiezen. The Avocadoshow staat bekend om de burgers waarvan het “broodje” gemaakt is van avocado. Dat was dus mijn eerste gedachte, maar ook de poké bowls klonken verrukkelijk. Met het idee om ook nog een dessert te proberen ben ik toch voor de poké bowl gegaan. De Mama Mango was echt super lekker. Een poké bowl met avocado (verrassend he? 😉 ), edamme, pickled cucumber, wakame, rijst en of mango mayo of wasabi mayo – ik koos mango.

Mama Mango Poké Bowl

Bij de desserts hadden wij ervoor gekozen om te delen: de Oreo cheesecake heaven & Peanut butter avo ice cream (OMG). De cheesecake was lekker maar heeft eigenlijk niks te maken met avocado. Het ijs daarentegen…Het klinkt misschien gek, ijs van pindakaas en avocado maar was echt lekker. Voor herhaling vatbaar! Hongerig geworden? Ga dan zeker alvast het menu online bekijken en snel langs gaan!

Peanut butter avo ice cream (OMG)

Ben jij wel eens bij 1 van de locaties van The Avocado Show geweest?

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.