Wat zal 2017 gaan brengen?

Malaga

2016 is ten einde, en 2017 is alweer bijna 2 weken onderweg. De tijd vliegt echt voorbij. Voor mij is 2016 een goed jaar geweest en ik kijk alleen maar uit naar wat het nieuwe jaar gaat brengen. Ik ben altijd wel een beetje van het plannen en ik heb dus ook al een aantal dingen op de planning staan. Dit geld zowel voor vakanties die geboekt zijn en conventies die eraan komen in 2017.

Reizen
De eerste vakantie van 2017 zal een weekje Malaga zijn voor mij in mei. Lekker een weekje naar de zon, ’s ochtends een rondje hardlopen over de boulevard, genieten van eindeloos veel tapas, enne natuurlijk een lekker wijntje erbij. Ik ben nog niet eerder in Malaga geweest, maar de verhalen van iedereen zijn alleen maar goed. Door de regen en kou van de laatste tijd kijk ik helemaal al uit naar deze vakantie. Dus, is het al mei?
Waar ik vorig jaar nog relatief kort dag besloot om naar Lissabon op vakantie te gaan, ben ik nu al aan het kijken naar mijn zomervakantie. Waarschijnlijk wordt het een reis via Srprs.me, een behoorlijke uitdaging om alles uit handen te geven. We zijn nu voornamelijk aan het kijken naar de Sunsation Explore van 9 dagen: 4 dagen vakantie vieren in een stad en 5 dagen aan het strand. Klinkt heerlijk toch?

Conventies
De tickets zijn nog niet gekocht, dus er kan nog het een en ander veranderen, maar ik heb in ieder geval al een paar conventies op het oog. Dutch Comic Con 2017 zal de eerste zijn en zal sowieso gebeuren. Ik moet alleen nog even bedenken of ik 1 of 2 dagen ga. Daarnaast wil ik ook zeker graag naar Elfia Haarzuilens/Arcen dit jaar. De locatie is fantastisch om te fotograferen en het natuurlijke buitenlicht helpt enorm (in tegenstelling tot DCC wat binnen is). Het is dan natuurlijk wel fijn als het weer een beetje meezit en dat is in Nederland zeker niet altijd gegarandeerd in april.

Eén van de foto’s die ik vorig jaar tijdens Elfia Haarzuilens heb gemaakt.

Hebben jullie al plannen gemaakt voor 2017?

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.