Bucket List Europa – Deel 3

bucket list

Praag

Tot nu toe deelde ik al twee delen van mijn Europa Bucket List (deel 1 & deel 2). Sindsdien ben ik toch op aardig wat plekken geweest weer, maar nieuwe dingen heb ik helaas nog niet kunnen afstrepen. Iets met teveel bestemmingen die ik nog wil bezoeken šŸ˜‰ De plaatsen die al voorbij zijn gekomen zijn:
1. Porto
2. Edinburgh – bezocht in 2015
3. Isle of Skye
4. Keulen – bezocht in 2015
5. Ijsland
6. Kopenhagen
7. Parijs
8. Monaco
9. Kroatiƫ
10. Wenen

De laatste update schreef ik in januari 2016 en sindsdien heb ik een aantal super leuke trips gemaakt naar onder andere Lissabon, Malaga en SiciliĆ«. Ze stonden dan wel niet op mijn bucket list, maar had ze voor geen goud willen missen. Dus hoe belangrijk is het bijhouden van zo’n lijstje? Tsja…toch is het leuk om bij te houden en weg te dromen bij welke bestemmingen ik hopelijk nog eens ga aan doen šŸ˜‰

11. Berlijn
Deze stad staat al een tijdje op mijn bucket list en sinds mijn ouders er onlangs geweest zijn wil ik er alleen maar liever heen. Het is een stad met zoveel geschiedenis, maar tegelijkertijd ook een stad met leuke concept stores en roof top bars. Voor ieder wat wils dus. En ik zou heel graag eens het aquarium zien in het Radisson hotel!

12.Burg Eltz
Op nummer 12 niet een stad of een land, maar een hele specifieke plek: namelijk een kasteel. Burcht Eltz is gelegen in Wierschem, Duitsland. Er komen zo vaak foto’s voorbij van Burg Eltz. Het ziet er zo fantastisch mooi uit, zou het graag eens met mijn eigen ogen zien.

bucket list

Burg Eltz – Foto credit

13. Praag
Over een paar weken kan ik Praag eindelijk van de lijst afstrepen, maar deze stad verdiend zeker nog een plekje op de bucket list. De stad staat bekend om zijn gebouwen, de kerstmarkten (die gelukkig net begint als wij gaan), het goedkope shoppen en nog veel meer. Ik heb al wat leuke plekken gevonden om te gaan eten, maar meer tips voor dingen te doen en waar te eten: altijd welkom!

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.