Bijna tijd voor … Kroatië!

Pula

Photo credit: Pula Croatia Travel

Vorig jaar stond er een road trip langs de westkust van Amerika op de planning. Daar hebben jullie inmiddels wel het een en ander van voorbij zien komen op de blog 🙂 Ook voor dit jaar staat er weer een road trip op de planning, namelijk door Kroatië! Zondag, de 16e, vliegen we eindelijk naar Pula en ik heb er zo’n onwijs veel zin in. Ik ben er nog niet eerder geweest dus dat is sowieso ontzettend leuk. Wanneer ik weer terug ben zal ik uiteraard aan de slag gaan met blogs schrijven over wat ik heb meegemaakt & wat echte aanraders zijn. Tijdens de reis zal ik in ieder geval alvast wat foto’s online zetten op Social Media (Instagram & Facebook).

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.