Stach

Je kent het vast wel: je bent in de stad en tegen het einde van de middag, vlak voor je naar huis gaat begin je lekkere trek te krijgen. Kom je dan langs een winkeltje als Stach dan is de kans groot dat je met wat extra inkopen naar huis gaat.

Wat is Stach?

Stach is een foodstore die echt van alles te bieden heeft. Zo hebben ze broodjes voor de lunch, verse maaltijden voor in de avond en heel veel lekkers voor tussendoor. Je kunt er bijvoorbeeld allerlei lekkere chocoladerepen vinden, meringues in alle smaken, chocoladepopcorn, sapjes en home-baked cookies. Er is voor echt iedereen wel iets te vinden.

Stach is niet de goedkoopste winkel, maar alle producten zijn wel echt van goede kwaliteit. Persoonlijk heb ik er dan ook geen moeite mee om wat meer te betalen. Als ik een avonddienst op mijn werk heb ga ik hier regelmatig een maaltijdsalade of een versbereide warme maaltijd halen. Ook voor de lunch kun je hier zeker goed terecht. Mijn favoriet is de Avocado Smash, een broodje met avocado en tomatensalsa. Oh en ook het broodje bal is top. Toch meer zin in iets zoets? De chocoladepopcorn en vers gebakken brownies moet je echt een keer proberen. En krijg je binnenkort nog bezoek? Haal dan een doosje bonbons – ze hebben altijd hele bijzondere smaken.

Alleen de etalages zien er altijd al super lekker uit bij Stach

Waar te vinden?

Denk je nu, kom maar op! Dan kun je Stach vinden op verschillende locaties: Amsterdam, Haarlem, Utrecht & Overveen. Helaas nog niet in heel Nederland maar hopelijk breiden ze naar meer steden uit. En anders is Stach een goed excuus om 1 van deze steden eens een bezoekje te brengen 😉

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.