Mama Kelly Amsterdam

Mama Kelly Amsterdam

Fan van de kleur roze? Dan zit je bij het restaurant Mama Kelly (in Amsterdam) gebakken. Het hele interieur is namelijk roze! Oh en ook als je niet zo’n fan van roze bent, dan is het nog zeker een aanrader.

Interieur

Toen Mama Kelly opende eind 2017 in Amsterdam was het eigenlijk direct een online sensatie. Want zeg nou zelf, als je hier gaat eten wie post er dan niet even een foto op Instagram om te laten zien hoe tof het er hier van binnen uitziet? Ze hebben zelfs 2 plekjes helemaal ingericht om de perfecte Instagram foto’s te maken. Vanaf onze tafel kon ik 1 van deze spots zien waar 2 oude, uiteraard roze, draaitelefoons hangen. Er werden hele fotoshoots gehouden tussen vriendinnen voor dat ene perfecte plaatje. Ons uitzicht aan de andere kan was op de atletiekbaan van het Olympisch Stadion, waar ze ook echt aan het trainen waren. Super leuk om te zien.

Menu

Kip of Kreeft? Dat is het concept van Mama Kelly. Ze hebben ook andere items op het menu uiteraard – ook zeker voor vegetariërs. Wij kozen als voorgerechten de super lekkere steak en tonijn tartaar. De oesters schijnen ook echt een aanrader te zijn als voorgerecht, maar daar ben ik zelf niet zo’n fan van dus die heb ik niet geproefd 😉 

Als hoofdgerecht zijn wij voor een van de ”Mains to Share” gegaan: Mama’s favourite chicken & lobster. Deze is te bestellen vanaf 2 personen en je krijgt dan een heerlijk gebraden kip & hele kreeft om samen te delen. Goed vullend, maar zooo lekker. Echt een aanrader

De desserts op de kaart klonken ook lekker, maar we zaten echt goed vol na de voor- en hoofdgerechten dus hebben het bij een kop thee gehouden.

Mama Kelly

Hebben jullie al wel eens bij Mama Kelly gegeten en wat vond je ervan? Of staat deze nog op de “to visit” lijst?

P.s. Mama Kelly heeft ook een restaurant in Den Haag!

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.