Tapas @ Bodega32

Bodega32

Allereerst: HAPPY NEW YEAR! Hopelijk heeft iedereen een leuke jaarwisseling gehad en is 2018 goed van start gegaan. Niks leukers dan de eerste blog van het nieuwe jaar te schrijven over: eten & drinken! Ditmaal over een restaurant in Gouda, jawel in ons eigen kikkerlandje. Gouda staat waarschijnlijk het best bekend van de Goudse kaas, maar is ook zeker meer te doen hoor. Zo zit er bijvoorbeeld op de Markt het restaurant Bodega32.

Bodega32 is een Spaans proeflokaal met tapas en pintxos die uiteraard gepaard gaan met lekkere wijnen of een goed glas sangria. Het enige “probleem” wat ik bij dit soort shared dining concepten altijd heb is dat er te veel dingen op de kaart staan die ik wil proberen! We hadden niet per se veel zin in pintxos (broodtapas) dus die vielen af voor nu. Uiteindelijk was er simpelweg te veel keuze dat we voor 1 van de tapasplanken zijn gegaan. Wij namen de Plato Bodega32 met Jamón Ibérico de bellota, albondigas, Ibérico kroketjes, tortilla,
manchego, calamares, chorizo en olijven. Om te drinken namen we er Sangría de cava bij. Niet zo’n fan van sangría? Probeer dan eens een glas Tinto de Verano. Een drankje van sodawater, ijsblokjes en rode wijn!

Bodega32

Heb je heerlijk genoten bij Bodega32 en wil je een stukje van de ervaring mee naar huis nemen? Dat kan! Ze hebben namelijk een eigen shop waar je nog wat lekkers voor thuis mee kan nemen.

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.