Winter Lodge – Noordwijk

Winter Lodge

In de winter naar Noordwijk, wat bij uitstek een echte zomerse badplaats is? Wellicht niet je eerste keuze. Maar lekker uitwaaien aan het strand als het rustiger is kan best ontspannend zijn. De stad is niet overspoelt met toeristen en ook in deze periode zijn er leuke plekjes om een hapje te gaan eten – namelijk de Winter Lodge.

Op 4 januari ben ik een nachtje naar Noordwijk geweest en wij zijn toen gaan lunchen bij de Winter Lodge. In de zomer is dit Branding Beach Club, maar ze zijn dus ook in de wintermaanden geopend. Enkel dan onder een andere naam. Het was eventjes zoeken omdat het gelegen is op een zijpad van de boulevard (ahum, wij zijn er straal voorbij gelopen). Maar het was het zoeken wel waard!

Je gaat het restaurant binnen via een soort kasdeur, waarna de warmte je gelijk te gemoet komt. De vrijdag dat wij er waren was het nog kerstvakantie dus er stond wel een rij maar hadden vrij snel een plekje. Overigens is even wachten geen straf, want er is genoeg om te kijken. De Winter Lodge is ingericht met banken, lage zitjes maar ook losse tafeltjes.

Het menu is lekker afwisselend en er is zeker voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een vegetarisch broodje, zin hebt in een warmende soep of dat je meer zin hebt in een stevige burger: je vindt het allemaal bij de Winter Lodge. Ik heb genoten van een broodje met geitenkaas, bieten, walnoten en dadels en mijn vriend van een klassieke clubsandwich. Beide aanraders.

Dus mocht je besluiten in de wintermaanden nog een dagje weg te gaan, probeer Noordwijk eens en ga dan vooral bij de Winter Lodge lunchen/dineren (of opwarmen met een kop thee en een lekker stuk taart!).

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.