Header image

“I haven’t been everywhere, but it’s on my list.”

Reizen…reizen naar andere steden, landen, maar ook fictieve werelden. Het uitproberen van nieuwe gerechten of iemand compleet zien opgaan in de wereld van cosplay, voor mij is het allemaal een onderdeel van reizen. Ik neem je maar al te graag mee op al deze “journeys” hier op de blog. Ik schrijf regelmatig over nieuwe hotspots en mijn reizen, evenals fotodagboeken van dit alles. Reizen jullie met mij mee?

Markthal

Part of travelling to me is trying local food and drinks. By the time I arrive home I often long back to the food and drinks I tasted. International food markets are a great solution to the problem of missing local food. If this sounds familiar to you, then make sure to visit the Markthal in Rotterdam (The Netherlands) when you are around.

The Markthal is home to many different restaurants and shops. You can get here everything from tapas to Greek dishes and from delicious chocolate to fresh veggies. My favourite spot is probably the tapasbar “21 Pinchos”. Their Jamon Iberico and Manchego Cheese is absolutely to die for!

MarkthalRotterdam
MarkthalRotterdam