Restaurant tips Haarlem

Fortuyn

Valentijnsdag @ Fortuyn

Sinds ik in november 2018 ben verhuisd kom ik best veel in Haarlem. Waar ik er voorheen eigenlijk nog nooit echt was geweest, ga ik er nu graag heen om te shoppen, lunchen of ’s avonds lekker een hapje te gaan eten. Mijn 2 favoriete hotspots? Meneer Frans & Fortuyn.

Meneer Frans

Shoppen kun je bij uitstek doen in Haarlem, en wat is er nou beter om dat dan te combineren met een lekkere lunch? Meneer Frans is open voor ontbijt, lunch & borrel. Ik ben er nu verschillende keren geweest voor de lunch en het blijft heerlijk en verrassend. Het menu is ontzettend gevarieerd waardoor het leuk blijft om terug te komen. Van uitsmijters en clubsandwich tot een sandwich met kip & avocado, en alles er tussenin – het staat hier op de kaart. Oh, en laatst zag ik dat er een High Tea werd geserveerd voor een babyshower, en gosh dat zag er ook onwijs goed uit!

Fortuyn

Naast Meneer Frans kom ik ook graag bij Fortuyn. Hier gaan we vaak heen als we lekker, maar wel relaxed een hapje willen eten. Geen poespas maar wel goed eten en gezellige bediening. De burgers zijn hier onwijs goed, maar wat vooral een favoriet hier is, is het bijgerecht. Je krijgt aubergine die zo lekker zacht is dat je hem met een lepel kan uitlepelen. Super lekker.

Komen jullie wel is in Haarlem, en hebben jullie favoriete hotspots hier?

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.