Best gelezen van 2018

Grand Canyon

Het is alweer de laatste dag van het jaar! Hebben jullie een leuk 2018 gehad? Het is in ieder geval tijd om even terug te blikken op de artikelen die dit jaar het best gelezen zijn – wie weet haal je er nog leuke inspiratie uit voor 2019.

3. Radisson Blu hotel Lyon

Op nummer 3 inspiratie voor een toffe city trip – helmaal voor het voorjaar / begin van de zomer: Lyon. Tijdens ons weekendje weg sliepen wij in het Radisson Blu hotel met een super mooi uitzicht over de gehele stad (het hotel begint namelijk op de 32ste verdieping van de Part-Dieu Tower). Meer weten? Lees hier verder.

2. Praag (eten & drinken)

Eigenlijk is dit een artikel van 2017, maar deze werd ook dit jaar nog uitgebreid gelezen. Waar Lyon meer een city trip is voor de warmere maanden, kun je Praag ook zeer goed bezoeken als het kouder is. Dus nog van plan om ergens heen te gaan in het begin van het nieuwe jaar? Dan is Praag wellicht een goed idee. Hier lees je in ieder geval alvast waar je het beste kunt eten & drinken.

1. Amerika road trip

Waarschijnlijk niet geheel verrassend, maar stipt op nummer 1 staat mijn roadtrip door Amerika. Ik bezocht onder andere San Francisco, Las Vegas, de Grand Canyon en Bryce Canyon. Hier kun je mijn volledige reisverslag vinden.

Iedereen alvast een super tof 2019 toegewenst. Dat jullie allemaal hele mooiebestemmingen mogen bezoeken én proeven natuurlijk 🙂

Vorige post
Volgende post

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.